FAMILJEMEDLEMMAR


MARTIN
Navet och centralpunkten i familjen. Den som allt cirkulerar runt. Utan att ta till för stora ord, så kan man nog påstå att han är den viktigaste medlemmen i fam. Styhre. Befinner sig just nu på Svalbard och arbetar som servitör på Rica Spitsbergen Hotel / Funken. Håller en låg profil, trots att han vet att han en dag kommer bli president över universum. Tycker inte om när människor dagligen hyllar honom för hans gärningar, men har lärt sig leva med sin storhet.

JONNA
Lillasyster i familjen. Bor ännu hemma hos mamma och pappa i Ödsmål. Är just nu på upploppet av grundskolan, innan det är dags för den stora vida världen (den utanför Sundbyberg). Familjens sötaste medlem, säkerligen med massor av beundrare, vilket får hennes storebror att riva sitt hår ibland.

PELLE
Minstingen i familjen, men helt klart snyggingen. Spelar hockey i Stenungsund och kommer en dag bli proffs i NHL och skänka merparten av sina pengar till sin storebror. Lever just nu det ljuva liv som mellanstadiet innebar, men som man inte lär att uppskatta före man kommer upp i den ålder där man börjar se tillbaka på sin ungdom.

SOFIA (Nilsson)
Familjens svarta får. Ett kräk och en Snorunge av stora proportioner. Misslyckas med det mesta hon åtar sig, även om hon inte inser detta själv. Just nu förspiller hon en ingenjörsutbildning i Lund genom att klara sina tentor. Är det inte meningen att man skall slarva bort sin studietid genom att gå på kårfester och försova sig till tentor? Planerar att komma upp till Svalbard i sommar för att förpesta livet för sin älskade, vördade storebror! Är inte en äkta Styhre, då hon saknar detta beundrade efternamn. Syskonskapet här kvarstår dock, till hennes brors stora förtret.

GUNNAR
Den gemensamma nämnaren i sällskapet. Pappa till alla fyra syskon. Knegar och sliter på Göteborgs Spårvägar, så att människor som är för fattiga för att ha egen bil kan ta sig till sina lågavlönade arbeten. Även för att snorungar ska få chansen att ta sig hem, efter att det har roat sina miserabla liv en stund på eftermiddagen.

LENA
Mamma till Jonna och Pelle, men som fick med två barn på köpet. Har varit involverad så länge både Martin och hans syster har minne av det. Arbetar som lärare på lågstadieskolan i den största orten på, den av Gud glömda, ön Orust.